Marlies

“Strakke vormen en niet te truttig”

Sinds 2014 maak ik minimalistische zilveren sieraden, zowel eigen ontwerpen als in opdracht.
Vrij snel na het behalen van mijn diploma Interior design & styling kwam ik erachter dat ik met het ontwerpen wel goed zat, alleen de schaal moest anders.

Na een ‘toevallige’ ontmoeting viel het kwartje en ben ik begonnen met verschillende cursussen edelsmeden. Al snel verkocht ik sieraden op kunstmarkten en begon ik met ontwerpen in opdracht. Wanneer er een flink uitdagende opdracht voorbij komt -en omdat je nooit uitgeleerd bent- volg ik nog steeds af en toe een cursus en onderzoek ik nieuwe technieken. Zo ben ik twee jaar geleden begonnen met het slijpen en verwerken van keramiek. Wat een heerlijke aanvulling; waar zilver objectief is en mijn ontwerpen nodig heeft om tot leven te komen, vertelt een scherf al een eigen verhaal.

Ik heb een atelier/winkel in het Modekwartier in Arnhem en daarnaast werk ik een aantal keer per week in een gezamenlijke stenenwerkplaats en edelsmederij. Ik kom hier graag omdat ze hier alle gereedschappen hebben die je maar kan wensen en om mee te kunnen kijken met meer ervaren smeden en slijpers.

Edelsmeden

Mijn sterke kanten zijn de communicatie en openheid: je hebt volledige inspraak in het ontwerp en wordt tijdens het proces goed op de hoogte gehouden.

Misschien heb je een steen gevonden op vakantie, een gesneuveld keramisch erfstuk of gewoon een heel mooi idee? Dan kan ik iets voor je doen! Graag zet ik mijn creativiteit en oog voor detail in om voor jou het juiste sieraad te maken.

– Marlies
Zilveren sieraden

“Als cadeautje een bon gekregen voor het zelf ontwerpen van een sieraad bij Marlies Dinnissen. Super fijn contact met haar gehad over mijn wensen. Daarbij hielp ze mij door ideeën en voorbeelden aan te dragen en de mogelijkheden/onmogelijkheden te bespreken. Het uiteindelijke resultaat is precies zoals ik het in gedachten had, maar dan nog mooier en strakker! Marlies, bedankt! – Anita

“Zo mooi wat Marlies allemaal kan maken! Ze komt met mooie ideeën en denkt mee in wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het maken van een sieraad. Ik heb een ring ontworpen met hulp van Marlies en deze door haar laten maken. Het resultaat mag er zeker wezen. Een vrouw met passie voor wat ze doet. Prachtig!!”– Daisy

“Marlies maakte in opdracht van mijn vriend een prachtige ketting en ring voor mij. Wat zo geweldig is is dat ze heel erg open staat voor je wensen en daar een super professionele draai aan weet te geven. Ze gebruikt prachtige materialen en bovendien was het ook nog eens super snel klaar. Echt een aanrader.” – Stefanie

Alle sieraden op deze website zijn door mij gemaakt en gefotografeerd.

Advertenties